Искаме да срещнем идеалния за нас партньор. Да имаме прекрасна

...
Искаме да срещнем идеалния за нас партньор. Да имаме прекрасна
Коментари Харесай

Вижте 8 мита за връзките, които ни водят в грешна посока

Искаме да срещнем идеалния за нас сътрудник. Да имаме прелестна връзка и по тази причина постоянно се водим по правила, някои от които са безспорен мит. Такива легенди размиват доста от действителността и постоянно ни водят в неверна посока. Кои са едни от най-често срещаните легенди за любовните връзки?

Мит: Хармоничните двойки имат идентични полови желания.
Абсолютен мит. Може желанията им да се покриват, само че за хармонията, интимността е доста по-важна.

Мит: Нормално е гушкането и сантименталните жестове да понижават с времето.
Донякъде се случва по-рядко, само че в случай че изпитваш обич и увлечение към обичания човек, гушкането си е гушкане, даже след години връзка.

Мит: Появата на бебе ще реши всички проблеми.
За страдание то не може да бъде средство за напредък на връзката, изключително в случай че към този момент няма любов и по някакъв метод сътрудниците са се отдалечили. При появяването на дете, връзката минава през нов стадий. Двама души се опознават още веднъж, демонстрират черти на характера, които не са били известни на другия и е доста допустимо детето да ги отдалечи още повече, вместо да ги сплоти.

Мит: Мъжете нормално са по-сексуални от дамите.
В някои двойки дамите биха могли да има по-високо либидо. Сексуалното предпочитание при дамите е извънредно сензитивно към околната среда и подтекста.

Мит: Противоположностите се притеглят.
Вероятно единствено първоначално. Ако имате сходни хранителни привички, ползи, стремежи за завършения, разбирания за живота, е по-вероятно да имате дълготрайна връзка.

Мит: Щастливите двойки вършат секс всекидневно или най-малко няколко пъти седмично.
Това не е доказателство за любовта и отдадеността на двамата сътрудници, както и че са щастливи в тази връзка.

Мит: В една хармонична връзка няма секрети.
Всеки има своите дребни секрети и те са нужда. Разбира се, че е значимо да си имаме доверие, да споделяме и т. н., само че има неща, доста персонални, които е добре да си останат в загадка. Това напълно не значи, че не можем да поддържаме постоянна връзка.

Мит: Ако ние или сътрудникът ни се почувстваме привлечени към някого, тогава връзката е обречена.
Напълно обикновено е от време на време да флиртуваме, даже да усетим привличане. Дали връзката ще се разпадне или не, зависи от това по какъв начин ще реагираме на привличането. Дали ще си създадем равносметката какъв брой държим на взаимоотношенията, колегата си или те нямат стойност за нас и сме подготвени да се впуснем в спекулация. Проблемите в настоящия миг също не са опрощение за невярност.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР