Искаме да спечелим предсрочни избори и да управляваме самостоятелно, заяви

...
Искаме да спечелим предсрочни избори и да управляваме самостоятелно, заяви
Коментари Харесай

Костадинов: Управляват ни платени отвън хора, които ни водят към война с Русия

Искаме да спечелим предварителни избори и да управляваме независимо, съобщи водачът на " Възраждане ".

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов дефинира днешните съвещания на президента Румен Радев с партиите от 47-ото Народно събрание като още един ден губене на време.

" Президентът забавя процедурата, пробвайки се да даде късмет на партиите да сформират държавно управление. Ако получим мандат, ще го върнем незабавно, тъй като единственият излаз от политическата рецесия са предварителните избори. Това Народно събрание е тотално деградирало, морално банкрутирало и идейно импотентно. Това Народно събрание е позор за българския парламентаризъм ", съобщи Костадинов в студиото на " България заран ".

Той е уверен, че в случай че се сформира държавно управление в този парламент, през зимата ни чака злополука, а България ще загине.

" Управляват ни платени извън хора, чиято цел е България да бъде унищожена като страна. Хора, които ни водят към сриване на стопанската система и война с Русия. Искат да осъществят украински сюжет в България ", безапелационен бе Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на " Възраждане " чака президентът да даде третия мандат на Българска социалистическа партия, " Демократична България " или " ИТН ". " Възраждане " обаче изрично няма да поддържа никакъв кабинет.

" Хората, които сега желаят да сформират кабинет, заплашват съществуването на България. Бихме се коалирали само и единствено с българския народ. Искаме да спечелим предварителни избори и да управляваме независимо. Разполагаме с наша социология, която демонстрират, че от 3 месеца " Възраждане " е първа политическа мощ с 22%. В хода на акцията може да се окаже, че " Възраждане " печели с повече от 50% ", сподели още Костадинов.

По думите му Българска социалистическа партия и Демократична България сега са буйно прегърнати. Костадинов сигнализира, че популацията ни понижава с по 100 хиляди души на година и на възможни избори наесен ще отидем на референдум за опазване съществуването на България.

Напусналият партия " Възраждане " народен представител Елена Гунчева насочи рецензии към Костадинов в ефира на " България заран ", че проценти от заплатите на народните представители се дават като безотчетни пари за сътрудници, мероприятия с гласоподаватели и никой не знае къде са парите.

" Елена Гунчева беше от гражданската квота на " Възраждане ". Оказа се погрешен избор, оправдавам се на нашите гласоподавателите за тази неточност. Всяка партия в Народното събрание има право на безвъзмездни офиси, за какви платени приемни приказваме? Това е откровена неистина. Парите се употребяват за партийни потребности и се регистрират всеки месец. Нейният автограф стои под решението за даване на тези средства на нашия учредителен секретар, който ги харчи с доклад пред депутатите ", отговори Костадинов.

И посочи, че " Възраждане " е най-продуктивната организация в този парламент - с импортирани 46 законопроекта.

" Кой ги караше да се причисляват към глобите против Русия и да гонят съветски дипломати? Защо не вършат същото нещо с американските? Кога ще изгоним 50 американски дипломати? ", обърна се Костадинов към Кирил Петков и Асен Василев.

Той предизвести, че България има газ доникъде на август. Ако газът от Русия е по-евтин от другите, ще си доставяме от Русия. Ако е по-евтин от Съединени американски щати, ще си доставяме от Съединени американски щати. Интересува ни българският народ да не заплаща висока цена, разяснява още Костадинов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР