Искаме да се преформатира политиката в страната, защото това, което

...
Искаме да се преформатира политиката в страната, защото това, което
Коментари Харесай

Зам.-председател на ДПС: Има риск от гражданска война

Искаме да се преформатира политиката в страната, тъй като това, което се прави, е реплика на политика. Тази политика няма да докара до нищо положително страната, тази политика заплашва националната сигурност. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на Движение за права и свободи Янко Янков.

Освен езика на омразата, към този момент има и дейности на омразата – като да вземем за пример случая в Асеновград. Там отива вицепремиерът по демографската политика Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, който приказва за справяне с битовата престъпност. Това негова работа ли е? А и не видях нито един от проблемите там да беше решен съответно, съобщи Янков.

Ако обстановката продължава по този метод, може да пристигна миг да се надигнем пред революция. Всичко, което се прави сега, може да предизвика доста огромни етнически конфликти. В момента главната виновност за това е в Обединените патриоти. Не може да използваш властта, с цел да наричаш някого тахтаби (б.р. - дървеници) и да казваш, че ще ги смачкаш. Нека този властови индивид да каже по какъв начин тъкмо ще ги смачка – танкове ли ще изкара. Говорим за 1,5 млн. български жители, уточни зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Ние от Движение за права и свободи сме от дълго време в политиката и знаем, че тя е изкуството на вероятното. Благодарение на Движение за права и свободи беше направено предлагането България да влезе в НАТО. А в случай че България не беше влезнала в НАТО, нямаше да влезем в Европейския съюз и да бъдем фактор в интернационалната политика. Ако не генерираме доверие към политическата система, край с България. Българите бягат на открито, няма никакви вложения, няма кой да работи. Ние сме за успеваемост на политиките, за съществени промени, които да доведат до увеличение на заплатите в пъти, всеки да види в страната своя настойник, който да му оказва помощ с всичко, разяснява Янков.

Започваме диалога за вота на съмнение, ще кажем нашите визии по него. Много е значимо българските жители да научат истината за корупцията в България, сподели още Янко Янков.

Той е безапелационен, че Движение за права и свободи няма да поддържа Бюджет 2018 в настоящия му тип.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР