Искаме да отбележим, че идеята, която имаме честта да споделим

...
Искаме да отбележим, че идеята, която имаме честта да споделим
Коментари Харесай

Ето как няма ни вземат бутилката вода на летището

Искаме да отбележим, че концепцията, която имаме достойнството да споделим през днешния ден, може би няма да проработи на всяко едно летище по света.

Но пък сигурно ще е забавно да се опитва, не толкоз поради това, че ще успеем да минем с бутилката си вода през скенера, колкото, с цел да забележим реакцията на проверяващите.

Ограниченията на всяко летище гласят, че не можем да пренасяме течности с размер от над 100 мл. А пък всички течности до 100 мл би трябвало да са прилежно прибрани в транспарантна торбичка.

Заобикалянето на правилото се крие в самата му формулировка - става дума за течности.

Водата, както, надяваме се, всички знаем, може да съществува в газообразно, течно и твърдо положение.

Колегите от Lifehacker ни просветляват, че няма по какъв начин да ни създадат проблем, в случай че чисто и просто минем през скенера с бутилка, цялостна със замразена вода.

Според тях, схемата работи и не можем да повярваме, че до момента не сме се сетили.

Те споделят, че е задоволително да извадим водата от фризера директно преди да тръгнем за летището или, в случай че сме още по-надъхани да успеем, можем да я пренесем до чек-ин гишетата в охладителна чанта.

Чантата по-късно остава при изпращачите ни, в случай че имаме такива, а замръзналата вода си я взимаме в дюти-фрий зоната.

Не твърдим, че това е най-брилянтната концепция, която сме чували, само че пък, както казахме, сигурно ще е забавно да пробваме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР