Искаме да изслушаме днес в парламента министър Минеков за казуса

...
Искаме да изслушаме днес в парламента министър Минеков за казуса
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ няма да напусне офиса си, Минеков ще напусне министерския пост

Искаме да изслушаме през днешния ден в Народното събрание министър Минеков за проблема "Труд ", тъй като това е казус в последните 31 години и аз слушам причините за това, че надали не е някакъв бизнес. Относно разногласието сред Министерство на културата и вестник "Труд ", те би трябвало да си уредят връзките и министерството да си отбрани правата, интереса и всичко останало. Проблемът е, че методът, по който се случва това нещо, няма аналог в историята на българските медии в последните 31 години. Да се влиза с полиция в редакция на вестник, е безусловно излишно и безсмислено, да се търси съзнателно този спор от страна на министерството, тъй като тук има още най-малко пет-шест метода да се реши този проблем, без да има кавги, без да има сходни дейности. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ.

Доколкото разбирам, 230 хиляди лв. са отговорностите на "Труд ". От юни месец досега вестник "Труд желае да се разплати с Министерство на културата, само че министерство не му издава фактури. За мен това е съзнателно деяние на министерството, с цел да може след това да им каже: ето, вие имате отговорности, не сте ги платили, махайте се отсам. Няма проблем и вестник "Труд " да напусне тази постройка. Пак споделям, въпросът е в метода, по който се прави, не може в една медия да се влиза по този метод, не може и министърът на културата или който и да било министър, да излива персоналните си усеща от името на Министерство на културата и да употребява властта, с която разполага, с цел да взема решение някакви персонални свои драми, сподели още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за съобщи, че не съществува опция ГЕРБ да напусне офиса си, тъй като е бил безупречен длъжник. Както е известно, през последните дни министърът на културата Велислав Минеков разгласи, че партията ще напусне помещението, което населява, поради неплатени наеми.

5500 лв. наеми за офис е плащала нашата централа всеки месец в продължение на 10 години. Нямаме никакви отговорности, от 2019 не плащаме наем, според Закона за политическите партии. ГЕРБ няма да напусне офиса си, явно е, че Минеков ще напусне Министерски съвет, преди да предприеме такива дейности, за които няма учредения. Три пъти по-високи наеми от останалите сме плащали от ГЕРБ през последните 10 години, след това Законът за политическите партии ни дава опция да не плащаме. ГЕРБ няма отговорности, за разлика от Българска социалистическа партия, които имат отговорности и желаят да ги гонят от "Позитано ", добави Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР