„Искаме да излъчим кандидатура за президент, която е алтернатива на

...
„Искаме да излъчим кандидатура за президент, която е алтернатива на
Коментари Харесай

Петър Стоянов е едно от имената за кандидат-президент, които обсъжда ГЕРБ-СДС

„ Искаме да излъчим кандидатура за президент, която е опция на Румен Радев. Няма да излъчваме силов човек, който да се саморазправи с нашите съперници. Искаме да излъчим човек, който от ден първи да организира диалог с нашите най-големи политически съперници и да се опитаме да забележим дали можем да намерим по някакви значими за България точки. Има няколко разновидността за подобен човек ". Това съобщи Тома Биков в студиото на „ Здравей, България " по NOVA.

„ До момента сме обсъждали профила на нашия претендент. Той би трябвало да е диалогичен човек. Човек, който да поеме отговорност и да направи първата стъпка за възобновяване на политическия разговор ", сподели още той.

„ Името на Петър Стоянов за претендент за президент се появи през вчерашния ден след мое присъединяване в БНР. На въпрос какво мисля за него, аз споделих какво мисля - това е най-успешният български президент досега, човек, който е извадил страната от ръба на революция. Това споделям и в този момент ", разяснява Тома Биков. И добави: „ Преди всички президентски избори след 2001 година името на Стоянов постоянно е част от разискванията на десницата. Включително и сега. Това име се върти в публичното пространство. Нормално е всеки, който е угрижен за това да даде опция на Румен Радев, да разисква и кандидатурата на Петър Стоянов ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР