Искаме да чуем какво планира Мария Габриел, има доста въпроси.

...
Искаме да чуем какво планира Мария Габриел, има доста въпроси.
Коментари Харесай

Акад. Денков с коментар за срещата на ПП-ДБ и Мария Габриел

Искаме да чуем какво възнамерява Мария Габриел, има много въпроси. Дали става въпрос единствено за промяна на един човек, или за цялостна правосъдна промяна. Очакваме срещата с ГЕРБ-СДС, която ще се организира в 17.00 ч. Няма настройки за смяна, желаеме да разберем другата страна какво предлага.

Това каза предложеният за министър председател от " Продължаваме промяната-Демократична България " акад. Николай Денков, представен от БГНЕС.

" Много значимо е да знаем освен какво, а и по какъв начин желаеме да реализираме нещата. Добри планове доста пъти са изказвани. Сутринта чух и президента, който се учуди какъв е този катарзис с настояването на оставката на Гешев. Това, което желаеме ние, е гаранция, че положителните планове ще бъдат осъществени ", добави Денков.

" Защо внезапно в този момент внезапно се промени отношението към Гешев, откакто толкоз години беше настойчиво защитаван ", попита още Денков.

" Нека да забележим какво ще обясни кандидатът за министър председател и дали това пояснение звучи реалистично. Когато човек живее в Брюксел, нещата наподобяват малко по-различно ", добави той.

Номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне с водачите на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ), оповестиха по-рано от пресцентъра на ГЕРБ. Предвидено е срещата да се организира в 17:00 ч. в зала „ Запад “ на Народното събрание. 

Председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова уточни, че е изпратила документално съобщение до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски. 

Представители на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че ще отидат на срещата с номинираната за министър председател Мария Габриел. 

Мария Габриел беседва в четвъртък последователно с представители на Движение за права и свободи, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “ по тематики, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да изведе България от политическата рецесия. От Политическа партия - Демократична България не пристигнаха на диалозите, защото съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев не бяха в страната, само че от втората политическа мощ считат, че такава среща би трябвало да се състои.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР