Искаме България да е фактор в енергетиката. Нашата енергия ще

...
Искаме България да е фактор в енергетиката. Нашата енергия ще
Коментари Харесай

Румен Петков: Искаме България да е фактор в енергетиката

" Искаме България да е фактор в енергетиката. Нашата сила ще бъде съсредоточена в основаването на върхови технологии, в зелената енергетика. " Това сподели водачът на Политическа партия АБВ в изявление за bTV.
" Искаме простички неща. Искаме естествен живот в работеща страна. Искаме държавен капиталов фонд. Искаме България да е фактор в енергетиката. Превърнахме се в заобиколим и подвластен фактор. Вчера осъдихме изпълнителния шеф на АЕЦ " Козлодуй " да ни даде информация, която той крие от обществото. Това е закононарушение и тези хора ще отидат в пандиза. Енергетиката на България се унищожава ", сподели още Петков.
По думите му по тематиката с имунизациите сме в едно състояние съм самолетите  - " плащаме ги, само че не ги получаваме. "
Той добави, че задачата му е " анулация на всички ограничения, които са нездравословни непотребни, усмиряване на атмосферата, цялостна проверка на фамилното принуждение, извеждане на нацията от тази неначетеност и опростачване на езика. "
В студиото на bTV беше и , водач на Политическа партия " Републиканци за България " и лидер на листата на партията в 1-ви МИР Благоевград и 4-ти МИР Велико Търново. 
Според него е значимо " в тези избори всеки да преодолее страха от пандемията и да упражни правото си на глас. При всички положения затварянето на страната ще повлияе на пандемията. Много хора ще имат терзания по отношение на здравословното си положение. Смятам, че администрацията не е подготвена да организира избори в много по-голям брой карантинирани лица. Нямаме информация какъв е протоколът по какъв начин ще се работи. Ако хората са доста повече, а екипите са малко, ще има хора, които няма да могат да гласоподават. 
По думите му хората знаят по кое време си откровен и по кое време не. " Бюджетът, който имаме, ще бъде доста под максимума за една акция. Стараем се посредством реклама, участия в медии, да може да се чуе за листата и за хората по места. Движим се към 800 000-900 000 лева Павел Вълнев подари 1 млн. $. Тези пари са нужни, с цел да стигнеш до гласоподавателите. Имаме ограничаване да участваме в диспути. Тога става, откакто си заплатиш. През последните 2 години, през които работя с Пламен Вълнев, си извършвам отговорностите по контракт. Водя се консултант за районните въпроси на господин Вълнев ", изясни Цветанов.
Относно съответните планове на Република България за влизането в Народното събрание, той изброи: " Актуализация на бюджета е първото, което би трябвало да се направи. Изключително значимо е въвеждането на електронното ръководство ".
Цветанов уточни и нуждата от промени в правосъдната система, засилващи върховенството на закона. Намаляване на политическата квота на Висшия правосъден съвет и преструктурирането на пленума на Висш съдебен съвет като общо заседание са част от концепциите.
" Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи са алена линия, която Републиканци за България няма да премине ", съобщи Цветан Цветанов на въпрос за възможна бъдеща коалиция.
Той сподели, че е отчаян от неуспеха на концепцията за приемането на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз. По думите му това е заложено през 2018, само че блокирано от нашата страна през 2020 година (визирайки отхвърли от поддръжка за присъединението на Северна Македония).
На въпрос има ли нещо, от което се срами, Цветанов отговори: " Разбира се, всеки е допускал неточности, няма по какъв начин, като работиш, да не грешиш ".
Той призна, че като вицепремиер и министър на вътрешните работи е имало изявления от негова страна, които не е трябвало да прави. Даде образец с говоренето по отношение на някои интервенции на Министерство на вътрешните работи. Днес Цветанов признава, че е трябвало да има повече уточненост, " тъй като пък резултатите бяха доста положителни ". Даде образец с фамозните акции " Килърите " и " Наглите ". Цветанов счита, че по негово време сме ускори и партньорството си с непознатите служби.
Лидерът на Република България бе безапелационен, че би напуснал ГЕРБ без значение от " Апартаментгейт ". По думите му е имало очевидни разлики с премиера и водач на партията Бойко Борисов, давайки образец със случая " ".
Цветанов сподели, че може би би подходил по различен метод към закупуването на жилището в столичния квартал " Изток ", само че че договорката е била изповядана съгласно разпоредбите. Заради огромния интерес към това като политик е можел да заяви за покупката.
" Освободил съм се от всички останали мои собствености и с жена ми и децата ми живеем единствено в едно жилище ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР