Искам в България да наложим един термин - интелектуална хирургия.

...
Искам в България да наложим един термин - интелектуална хирургия.
Коментари Харесай

Акад. Григор Горчев: Пропуснаха се важни месеци за ваксинация

" Искам в България да наложим един термин - интелектуална хирургия. Дигиталната хирургия е на бъдещето. Но при съчетаване на изкуствения с естествения разсъдък, тогава всичко става съществено. Роботиката е бъдещето ".

Това съобщи пред БНР доктор Григор Горчев, учен на Българска академия на науките. Той е шеф на Научно-изследователския институт и почетен ректор на МУ, пионер в хирургията с роботи, управлява високотехнологичната университетска болница " Света Марина ".
 Проф. Григор Горчев: Северна България може да догони по развиване Южна България единствено в случай че ръководят ГЕРБ и Бойко Борисов * Проф. Григор Горчев: Северна България може да догони по развиване Южна България единствено в случай че ръководят ГЕРБ и Бойко Борисов*
„ Днес образно демонстрираме какви са действителните ни решения за Плевен. Правим първа копка на ремонт, който откакто е подготвен - съществено...

Медикът показа, че е шокиран от високата смъртност у нас:

" Това е доста потискащо, би трябвало да се вземат ограничения, с цел да свърши тази покруса. Пропуснаха се значими месеци за имунизация. Виновни са медиите, че позволяват да приказват хора, които не схващат, нямат компетентност, а объркват хората. Този въпрос доста се политизира. Трябва да мислим за публичното здраве. Трябваше да има от дълго време локдаун ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР