Искам куче, искам коте, искам еднорог, колело, сладолед, розови маратонки

...
Искам куче, искам коте, искам еднорог, колело, сладолед, розови маратонки
Коментари Харесай

Любимите детски герои от Пес патрул пристигат в Lidl

 Искам куче, желая коте, желая еднорог, колело, сладолед, розови маратонки и синя количка и....

Какво в действителност желаят децата?

Да бъдат признати и обичани, да имат същински другари и да мечтаят. За смели завършения, за  истории, в които положителните постоянно печелят, а приятелите постоянно остават до теб. Всъщност най-хубавите играчки са тези, с които могат да играят с другари, да ги споделят или разменят с тях. Такива, които идват със своя история и те карат да я продължиш мислено с още доста финали.

Скай, Маршал, Чейс, Роки, Ръбъл и Зума – в случай че тези имена ви звучат познато и знаете, че са на група смели анимационни кутрета, най-вероятно у дома имате най-малко едно малко дете на възраст сред три и седем години. Смелите мъничета, предвождани от смелото момченце Райдър, в никакъв случай не изоставят своите другари и съумяват да приключат сполучливо всяка своя задача. Освен специфични умения, те имат значими специалности и постоянно намират излаз и от най-заплетените обстановки.

Любимците от Пес Патрул идват в Лидл на 20 септември и ще продължат да патрулират в магазините на веригата до 24 октомври. Компанията сервира специфична изненада за най-малките си почитатели с неповторима сбирка релефни магнити и татуировки, въодушевени от героите от хитовия филм " Пес патрул “.

От 20 септември до 24 октомври за всеки 25 лева от цената на покупката в един касов бон, клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче " Пес патрул “ с магнит и краткотрайна татуировка.

За дребните фенове на " Пес патрул “, Lidl ще предлага  и специфичен колекционерски албум, торбички за предпазване и декоративни възглавници с обичаните герои, които могат да се купят в допълнение. С тях децата могат освен да играят, само че и да развиват въображението си и да претърпяват грандиозни завършения.

Още информация за най-новата сбирка " Пес патрул “ и цялостните условия на акцията може да бъдат открити на.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР