Искам единен ЦСКА преди да си отида от този свят,

...
Искам единен ЦСКА преди да си отида от този свят,
Коментари Харесай

Стойчо Младенов за Гриша Ганчев: Употреби ме като други легенди

Искам обединен ЦСКА преди да си отида от този свят, съобщи новият действен шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов.

Наскоро Екзекуторa на Ливърпул стана част от управлението на отбора, който играе домакинските си мачове на стадиона в Бистрица, и разбуни духовете измежду " алените " почитатели.

Веднага бе жигосан като " изменник ", само че самият Младенов твърди, че не е имал различен избор, защото на " Армията " е бил използван и пренебрегнат.

" В ЦСКА постоянно е съществувала една мистичност, загадъчност. Имаше (преди) една поредност в политиката на ЦСКА, всички ръководители я съблюдаваха. На най-хубавите и заслужили футболисти даваха опция да продължат да работят в системата на ЦСКА, до момента в който в този момент се получава противоположното – използват ни и ни захвърлят. И ни принуждават да взимаме такива решения, каквото взех и аз. Гриша Ганчев ръководи ЦСКА по модела, по който ръководеше Литекс в Ловеч. Но има доста огромна разлика сред двата клуба ", показа Младенов пред бтв.

" Любовта ми към ЦСКА никой не може да ми я отнеме. Това, че съм минал в този момент в ЦСКА 1948 - един клуб, основан и учреден от почитатели на ЦСКА, и някогашни мои колеги… Искам да попитам за какво ние сме там? Бяхме използвани и изхвърлени. Мен ме принудиха. Отнесоха се доста неприятно с мен. Отношението след декември беше пагубно! Къде да отида? Тук виждам, че цесекарството се съблюдава. "

Той разкри и за какво е решил да премине в ЦСКА 1948. " Целта на моето влизане в ЦСКА 1948 - да имаме обединен ЦСКА. Никой не приема две ЦСКА-та. Не може да има такова разделяне. И аз по този начин мислех, и на мен по този начин ми приказваха, че ЦСКА 1948 е основан, с цел да пречи на другото ЦСКА, само че в този момент се убедих, че не е по този начин. В клуба, в който ще работя, не пречим на никого. Една от дилемите ми е да стоплим връзките с ЦСКА, да имаме съгласие. Да имаме обединен ЦСКА. ЦСКА на почитателите. Вие представяте ли си, в случай че се обединим всички, какъв ЦСКА може да притежаваме? Аз си го представям и бленувам за това! ".

" Мисля, че съм на точното място. Отново съм измежду свои. “

" Знам, че почитателите се засегнаха доста. Знам за тяхната реакция и тяхното отчаяние, само че във времето те ще схванат за какво съм прав и за какво съм отишъл тук. Защото желая обединен ЦСКА и тук мога да работя за този обединен ЦСКА. Никой не го устройва да има две ЦСКА-ата. И във времето ще видите още веднъж, че имаме един ЦСКА. В това съм уверен, за какво тези, които работят в 1948, са не по-малко цесекари от тези, които сега са на " Армията ". Не по-малко ", безапелационен е експертът.

Преди към година Младенов размени Любо Пенев отпред на ЦСКА - София и двамата дългогодишни другари си размениха реплики посредством медиите. Сега дружно ще работят в ЦСКА 1948, само че Младенов успокои Ел Голеадор, че няма желание да го сменя.

" Любослав Пенев да не се тормози, никого не желая да променям. Аз си имам други отговорности. Той сподели, че има мнение за мен, аз имам за него. Важното е да работим за общите цели на клуба. Приключих с треньорството ", приключи Младенов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР