Искам да започна с благодарност към всички български граждани, които

...
Искам да започна с благодарност към всички български граждани, които
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Длъжни сме да предложим правителство

 " Искам да стартира с признателност към всички български жители, които макар опитите да бъдат отвратени, отидоха да гласоподават. Демокрацията е жива ". Така стартира Томислав Дончев конференцията във връзка разбора на ГЕРБ на резултатите от изборите.

От всичко, което чух предходната седмица, аз разбрах, че всички са спечелили изборите. Аз знам, че спечелилият е този, който е първи. Г-н Паунов ще ви даде съответни данни. Кой е преди всичко по общини с какъв брой гласа. 

Това е победа, все пак. Въпреки горещото политическо лято предходната година, макар изхабяването във властта, макар пандемията, макар икономическата рецесия, макар консолидацията, на няколко политически сили, които не разбрах защо се борят, с изключение на за това да ни " изметат " от властта, съобщи Дончев.

По думите му в този момент е време за решения.

" За мен свърши времето на викането, пристигна времето да се взимат решения. Не ме карайте бъда наставник, да изучавам другите какво би трябвало да вършат. От ГЕРБ ще следваме конституцията. Като първа политическа мощ ние сме длъжни да предложим държавно управление и ще предложим, макар дребните му шансове да бъде подкрепено.  Ще предложим готово държавно управление, което незабавно може да проработи и да гони амбициозните цели, които сме си сложили. “, уточни Дончев. 

По думите му българските жители са дали доста комплицирана задача на политиците. " Надявам се тази задача да бъде решена. Притеснява ме, че сякаш сведохме политиката до песни и танци. За да вземеш решение се желае геройство ", съобщи още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР