Искам да видя майка си и баща си. Това бяха

...
Искам да видя майка си и баща си. Това бяха
Коментари Харесай

Момчето, обвинено за убийство на клошар, пребивало и други възрастни

Искам да видя майка си и татко си. Това бяха единствените думи в съда на 14-годишното момче, упрекнато за убийството на клошаря във Варна, заяви "Варна24 ".

По време на обвиняването прокурор Диян Душев съобщи, че 14-годишният Денис Живков е пребивал и различен път най-вече възрастни хора, само че досега няма подадена тъжба.

Според държавния обвинител закононарушението на Денис е осъществено с настъпателност, грубост, свирепост и цинизъм, които са потресаващи за неговата нежна възраст.

"Въпреки, че има данни да се оказва надзор от страна на неговите родители, той явно не е задоволителен. Той е слаб възпитаник със занижена дисциплинираност. Изправени сме пред изключителни условия и упорствам за най-тежката мярка - "Задържане под стража ", сподели прокурора.

Според отбраната на Денис момчето нямало регистрация в детска педагогическа стая и не е попадал до момента в полезрението на органите на реда. Той е признал виновността си и има родители, които се грижат за него. Защитата акцентира, че не можело да се съди по неприятния триумф на един възпитаник по тази причина, че е рисков.

"Престъплението е осъществено в съучастничество. Тепърва ще излиза наяве кой каква виновност носи. Денис е млад и не мисля, че мястото му е в ареста. Затова упорствам за домакински арест ", сподели юристът.

Стана ясно обаче, че законът не планува мярка домакински арест за малолетни лица.

Така на финала на 14-годишният палач бе наложена мярката "Задържане под стража ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР