Искам да ви поздравя с постигнатия резултат, с гласа си

...
Искам да ви поздравя с постигнатия резултат, с гласа си
Коментари Харесай

Румен Радев пред ПП: Съгласен съм, че не може да има правителство на всяка цена, но държа на конструктивния диалог

Искам да ви поздравя с постигнатия резултат, с гласа си българите ви отредиха виновна роля в 48 Народно събрание. Отново гласоподавателите не заложиха единствено на една политическа мощ и това е знак към всички политически партии, че е необходим разговор, нужни са старания за намиране на дейно решение. Това сподели президентът Румен Радев на почналите съвещания с политическа партия " Продължаваме промяната ".

" Напълно съм склонен с вашите тези, че не може да има държавно управление непременно. Но в това време ще държа да има градивен, открит, ефикасен разговор, ще държа да изчерпим до дъно всички вероятни варианти за сформиране на държавно управление. И в тази връзка блих желал да чуя вашата оценка за хода на разговора, на договарянията с другите политически сили за сформиране на държавно управление бихте ли подкрепили първия мандат и надлежно при какви условия ", добави президентът.

Той означи, че желае да чуе позициите на партията по отношение на това към какви хрумвания биха  търсили обединяване и поддръжка и от кого, в случай че се стигне до втория мандат.

" Бих желал да чуя по какъв начин вие виждате целите в работата на това Народно събрание.

Как виждате и какви ограничения предлвиждате за излизане от рецесията за подкрепяне на българските жители, също така за Плана за възстаноявавне и устойчовост, за бюджета, какви ограничения би трябвало да се подхващат за повишение на личния защитителен потенциал и ускорение на модернизацията на българската войска. Бихте ли подкрепили импортирания от служебното държавно управление стратегии за предпочитани капиталови разноски на МО ", съобщи още Радев.

На срещата участват Кирил Петков, Асен Василев, Андрей Гюров, Калина Константинова, Никола Минчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР