Искам да участвам в новия сезон на Хелс Китчън и

...
Искам да участвам в новия сезон на Хелс Китчън и
Коментари Харесай

Победител от Hell`s Kitchen закова Путин

" Искам да вземам участие в новия сезон на " Хелс Китчън " и да покажа какво мога както аз, по този начин и украинците. Искам да печеля формата и знам какво ще направя с премията - ще я изпратя в Украйна като помощ за нашата войска и народа ни. "

Това показа пред " България Днес " Дариа Гросицкая. 36-годишната топкулинарка завоюва втория сезон на " Кухнята на пъкъла " в Украйна през 2012-а, а 10 години по-късно медията ни я открива в " София Тех Парк ", където всеки петък посещава уроци по български език дружно с други украинки, някои от които бежанки от войната в родината им, а други пристигнали, преди да паднат първите бомби.

Урокът се води от хубавица №1 в света за 2020 година Емилия Иванова. Носителката на купата " Лейди Юнивърс " е родена и израснала през детските си години в Украйна, а на 6 години идва в България.

" Ще опитам да впечатля журито с обичайни украински ястия, тъй като съм украинка. Това ще бъдат галушки, мързеливи вареники, борш - ястия, множеството от които които нямат превод на български или не са толкоз добре познати. Но все неща, които си заслужава да опитате ", споделя Гросицкая.

И продължава: " Искам да оказа помощ на моите сънародници да отстоят своята независимост и самостоятелност. Ако имах толкоз пари, и в този момент незабавно щях да ги изпратя. Това е дълг към родината ", безапелационна е пред вестника Гросицкая.

Топкулинарката е безапелационна, че Владимир Путин заслужава най-суровите санкции и предсказва бъдеще за съветския президент, сходно на това на Хитлер в бункера.

" Путин е заобиколен от доста хора, които го поддържат. И е доста значимо, когато той си отиде, тази пирамида от хора да рухне, с цел да няма никой, който да го наследи и да продължи неговия режим. Вярвам, че това ще се случи. Путин даде обещание кулоар за евакуиране от " Азовстал ". Но сходно нещо той доста пъти обещаваше и преди. И макар обещанията по цивилни беше стреляно. Нещо, което е върхът на зверствата ", споделя още Дариа.

Тя е родом от Харков. След като печели " Хелс Китчън " в родината си и работи поредно в най-големите и първокласни заведения за хранене в Киев, Дариа идва у нас. Живее на квартира, а в родното й място остава да живее старата й майка, с която се чува всеки ден по телефона.

Когато печели втория сезон на кулинарното риалити в Украйна, Дариа изумява журито не с локални, а с еропейски ястия, най-често от италианската кухня - карпачо, пица и други сходни. Гросицкая похарчи облагите си за закупуване на апартамент в столицата. Само година след триумфа в шоуто Дариа беше включена в листата на най-хубавите готвачи в Украйна съгласно изданието " Фокус ".

" Когато гледах първия сезон, се представях на всяко съревнование от плана. Фантазирах и си представях в елементи момента, в който ставам победител. И по този начин фантазиите ми се сбъднаха. Затова желая да кажа на всички, че би трябвало да вярвате в себе си и да вършиме каквото желаете. Не слушайте никого и вървете напред към успеха ", споделя Дариа, откакто печели формата и получава чек за 500 000 украински гривни. Или малко над 30 000 лв..

У нас Гросицкая е впечатлена от примамлива оферта - да бъде кулинарен шеф на интернационална компания за органични подправки и билки. Дариа приема и заживява в България, където към момента не е срещнала любовта и не е омъжена. Основател на компанията е Ирина Гаврилова. Тя също е украинка, майка е на две деца и взе участие в урока по български език паралелно до Дариа и останалите украинки. Тя се пробва също да помогне на своите сънародници в оправянето с последствията от войната, като първият стадий е точно проведеният урок по български език.

" След това ще има група и за психическа помощ. В нея психоложка, която идва от Украйна, ще оказва помощ на дамите да изискат да се интегрират в обществото и да съумеят да оказват помощ на себе си и обществото ", споделя пред " България Днес " в междучасието на двата урока Ирина, която е живяла в редица страни в доста континенти по света - от Перу, през Съединени американски щати до Южна Корея. Така нищо чудно, че възприятието и желанието за взаимопомощ са заложени както в Ирина, по този начин и при Дариа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР