„Искам да се създаде възможност България да продължи да върви

...
„Искам да се създаде възможност България да продължи да върви
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Най-полезният вариант за държавата е да имаме управление с ясно поставени цели


„ Искам да се сътвори опция България да продължи да върви по своя път напред, каквото сега виждам, че има големи старания да бъде направено. Според мен най-полезният вид за страната е да бъде формирано ръководство, което да си сложи ясни цели, обозримо постижими, да ги показа на нацията, да отбрани тяхното приемане. След това на база постигнатото или не, да потърси доверието на нацията за своето ръководство по-нататък. “ Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия и заместник-председател на Здравната комисия в Народното събрание проф. Георги Михайлов в ефира на NovaNews, оповестиха от пресцентъра на партията.

В предаването “Твоят ден “ социалистът изясни, че не може да си показа някоя партия да поеме отговорността да гласоподава срещу актуализацията на бюджета. „ Тя най-вероятно ще мине, само че това, което се случи подсказва, че част от т.нар “български хайлайф “ има доста хазартно отношение към личната си нация “, разяснява той.

По думите му както всичко останало, оттук насетне ще се разисква разновидността за стратегия до края на годината. „ Необходимо е да се водят диалози, с цел да проработи Народното събрание. Видя се какво е без парламент предходната година “, сподели още той и посочи, че в този разговор би трябвало да вземат участие всички представители в Народното събрание.

„ Имам предпочитание всички участници в политическия живот, които бяха членове на тази коалиция, да седнат умерено между тях и да обсъдят целите на страната в идващите 6-12 месеца и да реализират съглашение. Също по този начин да се извърнат към опозиционните сили, би трябвало да се търси всеки, който е показан в Народното събрание “, изясни социалистът.

„ Сега е време в полза на страната и в полза на хората да бягаме от екзалтации, с цел да свършим работа на българския народ “, безапелационен бе проф. Михайлов и добави: „ В момента хората са в летен интервал, имат извънредно съществени задания по отношение на туризма, с българското селскостопанство. Предстои неразбираема зима във връзка с цената на енергийните източници и сега да се тръгне към разрушение на българския политически живот, това ще бъде извънредно огромна засегнатост за самия народ. “

Според депутата от левицата, който си разреши да го направи, ще бъде най-губещ на идващите политически избори.

Проф. Георги Михайлов обърна внимание за съществуването на предпочитание от хората, които стоят един против различен, оптимално да се компрометират. „ Това не е положително и не е градивно в политиката “, безапелационен бе той.

„ Имам безпокойство, че опитът за блокаж на политическия живот сега, е обвързван с няколко съществени момента - реализирането на Плана за възобновяване и резистентност, по който би трябвало към този момент да стартират да се получават средствата и правосъдната промяна, която се прави опит да бъде тотално блокирана “, сподели още социалистът.

По думите му опитът да се вкара тематиката за Северна Македония в конфликтните тематики съществува от дълго време, към този момент от 6 месеца. Това е обвързвано със клюки, че ще бъде предаден националният интерес, само че досега не се е случило.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР