Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ:

...
Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ:
Коментари Харесай

Борисов отсече: Няма да влезем на заседание в НС, ако г-жа Митрофанова дойде

Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ: При тези безчовечен удари по цивилен обекти в Украйна смятам, че даже и артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал желанието си за разговор и съгласие, само че в този момент при тази експанзия, тези правила, които и ние сме спазвали в предишното, са несъвместими.

Затова ПГ на ГЕРБ, която ще бъде ръководена от Десислава Атанасова, изрично с нужните по закон средства - откакто е изпратена покана на посланика на Руската федерация у нас госпожа Митрофанова, направете по този начин, че да е нежелана на първото съвещание на 48-то Народно заседание.

Това сподели водачът на ГЕРБ след съвещание на партията в изказване на страницата си във Facebook, оповестяват от БГНЕС.
Независимо от другите отзиви, ние сме огромна партия, по този въпрос съм безапелационен: по тематиката война, Украйна, експанзия на Путин в Украйна, апелирам всеки, който има друго мнение по разнообразни тематики - да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого.

Иначе, ситуацията в Запорожката централа продължава да бъде тежко, зареждането се изключва, тези хора - Путин и компания, не престават да си играят с живота, здравето и поминъка на цели райони и страни в нашия район.

В изискванията на тази рецесия - завчера видяхте изтеглени нови 200 милиона дълг на 5% рента, - не знам другите сътрудници като следят това по какъв начин могат да приказват за избори и други дребнотемия.

Няма да влезем на съвещание на Народното събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание, добави Борисов.

Митрофанова е нежелана на откриването на Народното събрание, през вчерашния ден ГЕРБ излезе с писмена позиция, добави Десислава Атанасова.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР