Искам да се извиня на онези български граждани, които са

...
Искам да се извиня на онези български граждани, които са
Коментари Харесай

Извинявам се на всички, които са се почуствали засегнати от думите ми: Константинова

" Искам да се извиня на тези български жители, които са се почувствали наранени от думите ми. Това не е била моята цел ". Това разгласи вицепремиерът Калина Константинова по време на изслушването ѝ в Народното събрание относно прекратяването на акцията за пренасяне на украинските бежанци от хотелите по Черноморието в държавни почивни бази в страната. 

 

Константинова уточни пред депутатите, че най-важното и най-трудното нещо, което са постигнали е, че всички тези десетки хиляди хора да имат обезпечен покрив над главата си. Тя благодари на екипа на Кризисния щаб и на всички институции за напъните и посветеността през последните месеци.

 

" Този екип ми дава опцията да застана пред вас и да заявя: Справихме се с предизвикателство, което България в никакъв случай не е срещала. Нито за секунда не позволихме даже да се доближим до тежка филантропична рецесия и хора на улицата, а рискът от това беше голям ”, сподели Константинова.

 

" В днешния ден, когато почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на България, повече от всеки път е значимо да си напомним, че делата приказват повече от думите ”, сподели тя.

 

От местата си в зала депутатите от ГЕРБ, по чието искане вицепремиерът се яви на чуване в пленарната зала, вдигнаха листове с надпис " оставка ". Заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов насочи молба към тях с думите: " Колеги, разбрахме посланието. Моля свалете листовете! Не сме на футболен мач! ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР