Искам да проследите и да видите. Призовавам партията да остане

...
Искам да проследите и да видите. Призовавам партията да остане
Коментари Харесай

Изключеният от ДПС Рамадан Аталай: Има разногласия между г-н Доган и г-н Пеевски

" Искам да наблюдавате и да видите. Призовавам партията да остане цяла. Ако някой мисли, че може с изгонването на престижи да стане по-авторитетен, няма по какъв начин това да стане. Вие видяхте, че Движение за права и свободи задоволително съпротивителни сили има и когато някой посегне на непреходните полезности на тази партия, те се демонстрират. Не единствено от мене, виждате и структурите ".

Това съобщи изключеният от парламентарната група на Движение за права и свободи народен представител Рамадан Аталай във връзка с разцеплението в партията на влизане в Народното събрание.

Различното гласоподаване в Движение за права и свободи, в това число и на съпредседателите - Джевдет Чакъров и Делян Пеевски Аталай окачестви като " нещо обикновено ".

" Единият води достоверната политика на Движение за права и свободи, което не си проличава, тъй като той не е доста от дейните, само че по всяка възможност ще стане. А другият е доста упорит - поисквам му упоритостите да си ги реализира. Има различия сред господин Доган и господин Пеевски, сред пратията и метода на ръководство на партията ", добави Аталай.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР