Искам да продължа да бъда полезен и да помагам на

...
Искам да продължа да бъда полезен и да помагам на
Коментари Харесай

Служебният министър на туризма напусна ПП и стана секретар на президента

" Искам да продължа да бъда потребен и да оказвам помощ на туристическия отрасъл ", разяснява пред медията за туризъм Илин Димитров. 

В петък той откри през вчерашния ден джаз фестивала в Боровец от името на президента.

Илин Димитров е напуснал и партията " Продължаваме промяната ", на която беше член и беше едно от водещите лица във Варна. Той е канен да остане министър на туризма и в постоянното държавно управление, само че е отказал.

Илин Димитров беше ръководител на комисията по туризъм в 47-то Народно заседание от " Продължаваме промяната ". Той идва от сектора и беше ръководител на Варненската туристическа камара и учител по туризъм в локалния Икономически университет. Бил е ръководител на Асоциацията на аниматорите. 

Преподаваше специалността " Анимация в туризма " в Колежа по туризъм към Икономическия университет във Варна. Управител беше още на компания за асортимент на фрагменти от чужбина.

Той е следващият длъжностен министър в екипа на президента, откакто съветници и секретари на " Дондуков " 2 към този момент станаха някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев, Крум Зарков, Димитър Стоянов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР