Искам да призова вас, медиите, да не допускате политически спекуланти

...
Искам да призова вас, медиите, да не допускате политически спекуланти
Коментари Харесай

Президентът: Когато Пеевски и Плевнелиев рискуват живота си за България, тогава да искат оставки. Пеевски: Радев да замълчи, а ортаците му да подадат оставки

Искам да прикани вас, медиите, да не допускате политически спекуланти и самозвани специалисти, които в никакъв случай не са влизали в аероплан, да манипулират публичното мнение за злополуката. Да се самовъзбуждат и вживяват в ролята на прокурори и съдии. Редно е да се изчакат заключенията на експертната комисия, преди да се спекулира. Това съобщи президента Румен Радев пред публицисти и добави ядосано:

" Кой желае иска оставки на генералите? Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкоз за България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес. Когато Пеевски и Плевнелиев рискуват толкоз живота си за България, колкото ген. Петров и ген. Русев,  тогава да им желаят оставките ", безапелационен бе той.

В отговор на това Делян Пеевски написа следното:

Опитът на Радев да трансферира проблемите от болната глава на хубавичко издава само боязън и политическа отпадналост. С следващата покруса във Военновъздушни сили, в която в спокойно време България даде свидни жертви, поради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни офанзиви от негова страна в жанр “крадецът вика дръжте крадеца ” би трябвало да се отвърне единствено с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи поради него - да умират хора, поради егото му.

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи.

А ортаците му, с които той е привързан и със фамилни назначения и връзки - командващият Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров и бригаден военачалник Николай Русев, пълководец на 3-та авиобаза неотложно да подадат оставки, в случай че в тях е останала войнска чест и достолепие, безапелационен е Пеевски.


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР