„Искам да попитам, при условие че ЕК твърди, че Планът

...
„Искам да попитам, при условие че ЕК твърди, че Планът
Коментари Харесай

Дончев пак захапа Плана за възстановяване: Истина или лъжа са думите на Петков, че е предаден нов план?

„ Искам да попитам, при изискване че Европейска комисия твърди, че Планът за възобновяване е предаден на 15 октомври, истина или неистина са думите на Кирил Петков през днешния ден, че има предаден нов проект и Комисията го преглежда. Аз доста не обичам политическите внушения. Заради това държание оттук насетне сме принудени да следим всяка дума на Кирил Петков - дали тя е истина или неистина “, съобщи Томислав Дончев на брифинг в централата на ГЕРБ преди минути.

Той обърна внимание на отговора, даден през днешния ден в Народното събрание от Кирил Петков по въпроса:

„ Г-н Петков ме осведоми в пленарната зала, че проектът е предаден на Европейската комисия и тя го преглежда. Ако в действителност е пратен там, това е проблем. Нещо повече - това е безсрамие, тъй като не може да изпраща документ, който никой в България не е виждал “.

„ Днес представител на Европейска комисия удостовери, че Плана, с който разполагат е подаден на 15 октомври 2021 година. Това е Планът „ Пеканов “, създаден от второто служебно държавно управление. Кабинетът „ Петков “ беше определен два месеца по-късно “, напомни Дончев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР