Искам да пожелая на нашите 19 състезатели да постигнат мечтата

...
Искам да пожелая на нашите 19 състезатели да постигнат мечтата
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Дано нашите състезатели реализират потенциала си в Пьончан


„ Искам да пожелая на нашите 19 състезатели да реализират фантазията на живота си и да осъществят своите благоприятни условия в Пьончан. Като състезател знам, че не е елементарно, че конкуренцията ще бъде доста мощна, само че нашата дребна България е потвърдила през годините, че си има своите велики първенци и навръх такива конгреси се демонстрира хъс и темперамент. “ Това съобщи президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова след общото заседание на централата, на което бе одобрена делегацията, която ще ни съставлява на идните ХХІII Зимни олимпийски зимни игри в Пьончан, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тя ще бъде формирана от 19 състезатели, като в околните дни тази численост може да се усили. За знаменосец на България по време на тържественото Откриване на Игрите бе определен носителят на Голямата международна купа в сноуборда за 2016 година Радослав Янков. "Мисля, че той е най-заслужилият и че ще носи българския байрак с огромна чест и горделивост. Вече разговаряхме с него и с неговия щаб, тъй че делегацията ни е окомплектована “, съобщи още Костадинова, която разяснява и възможностите на родните ни състезатели в Пьончан.

„ Сигурна съм, че те повече от нас желаят да завоюват медали. Шансовете за всички са идентични и имам вяра, че всеки един от нашите спортисти има своя късмет както за орден, по този начин и за положително класиране. Нека обаче да не потегляме с „ огромната кошница “, а просто да ги поддържаме и да им стискаме палци “, добави още президентът на БОК. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР