Искам да подчертая дебело, че не става дума за разхлабване

...
Искам да подчертая дебело, че не става дума за разхлабване
Коментари Харесай

Фандъкова: Ако се справим няколко дни добре с парковете, ще мислим и за Витоша

Искам да подчертая дебело, че не става дума за разхлабване на ограничения, а за опция децата да потичат нашироко, само че спазвайки предписанията. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска при инспекцията на организацията в Южния парк.

Припомняме, че от през днешния ден са отворени парковете за родители с деца и бременни дами. Разходките стават при избрани направления, инспекции и през обозначени входове и изходи. Доброволци пък управляват да няма скупчвания.

Вижте подробните схеми за разходки в парковете в София

"Всички би трябвало да създадем по този начин, че да защитим тази опция за посещаване на парковете. Сравнително малко са хората към сутринта, които се разхождат. Към обяд ще има по-голям напор ", счита Фандъкова.

"Има организация, приканвам всички да съблюдават маршрутите и разпоредбите. Знам, че е мъчно. Свикнали сме да оставяме децата да тичат и играят. Но в този случай ще би трябвало да поставим изпитание. Ако се оправим два-три дни добре, по-късно можем да мислим за Витоша и другите паркове ", разкри столичният кмет.

Напълниха ли се парковете в София откакто ги отвориха?

"Някъде хората късат лентите, знам че е дразнещо, само че ограниченията са за положителното на всички ни ", приключи Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Припомняме и разпоредбите за прилагане на парковете в Столична община:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР