Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат

...
Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат
Коментари Харесай

Борисов гадае: Пак няма да направят правителство

" Искам да кажа на тези патриоти, които по този начин се назовават и доста обичат да вървят на Шипка, да знаят, че и паметникът там го ремонтирах ", сподели Борисов, говорейки и за ремонта на храма.

" Ние малко приказваме, само че доста вършим ", безапелационен бе някогашният министър председател.

" Искам да предам на сътрудниците от " Демократична България " (ДБ), които постоянно се имат за най-големите адвокати и пазители на закона, само че единствено когато касае други. Ние не сме им отговорни, че не съблюдават закона. Все отново държа да се отбележа, че съставът на Централната изборна комисия (ЦИК) е определен и назначен от Румен Радев, а единствено четири човек са от ГЕРБ.

Та като споделят от Демократична България, че ГЕРБ са им отговорни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на митинга ", сподели още Борисов.

" Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, с цел да могат да се явят на изборите, другояче ще се оплакват, че някой им пречи, а те би трябвало да си изконсумират неуспеха на това, което вършиха последните месеци в Народното събрание ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР