„Искам да кажа на младите си колеги, които ще правят

...
„Искам да кажа на младите си колеги, които ще правят
Коментари Харесай

Посегателство срещу автомобила на проф. Витанов

„ Искам да кажа на младите си сътрудници, които ще вършат разбори и прогнози – внимавайте доста. Първите 2 седмици ще чакат да се неуспехите. Ако това не се случи, ще стартират да ви хейтят. Когато видят, че продължавате да не се проваляте, ще стартират да ви насочат закани, а по-късно и ще ви посегнат”. Това съобщи математикът проф. Николай Витанов в ефира на „ Здравей, България” по Нова телевизия.

„ В края на предишния октомври бях тръгнал със фамилията си на път, трябваше да излезем на автомагистралата. Имам привички от казармата - погледнах в какво положение е автомобилът преди да потегли и видях, че нещо не е наред. Гумата беше обработена по този начин, че да изгърми при висока скорост. Няма по какъв начин това да е било случайност, беше направено добре. Заплахите не престават. Не считам да депозирам тъжба за сигналите против мен. Оправям се по различен начин”, описа той.

„ Обещал съм на приятелите си следното: Изкарах 3 талази, правейки разбори и прогнози за Националния действен щаб. Ще изкарам още една за народа, само че не съм споделил, че ще е до края. След това ще спра да се занимавам с тази дейност”, сподели още той.
Той разяснява и епидемиологичната конюнктура у нас. „ Както предвиждах, първичният пик пристигна през септември. Броят на инфектираните се подвигна на 2100. Започна спад. Сега сме във вторичния пик”, уточни Витанов.

„ Прогнози за повече от 7 дни не върша. Никога не съм взел участие във взимане на решения. Единственото, което върша през последните 18 месеца, са разбори. Каквито са числата – такива. Виждате, че каквото споделям – става”, сподели още математикът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР