Искам да кажа четири неща. Най-напред очаквам извинение за епитетите

...
Искам да кажа четири неща. Най-напред очаквам извинение за епитетите
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Разбира се че има път назад, но трябва да има едно голямо извинение на масата

" Искам да кажа четири неща. Най-напред чакам опрощение за епитетите и обидите. За 9 месеца не съм си разрешила нищо сходно. Второ - не съм нарушила Конституцията, указът е публикуван за назначение на министър ръководител ".

Това сподели номинираната за министър председател от ГЕРБ Мария Габриел във връзка вчерашните изявления на представителите на “Продължаваме промяната-Демократична България ”. Тя даде изключително изказване в Народното събрание, дружно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов прикани водачите на ПП-ДБ да се извинят неотложно на ГЕРБ и на Мария Габриел.

“Разбира се че има път обратно, само че той минава през това дали Мария Габриел ще одобри извиненията ”, сподели Борисов.

Той беше безапелационен, че постоянно е подкрепял плана за правосъдна промяна. По отношение на обвиняванията, че не е бил склонен с готвената промяна в службите, Борисов опроверга изказванията на досегашните си сътрудници.

" За период за службите не се договорихме по простата причина, че сега те са извънредно добре интегрирани с нашите интернационалните сътрудници. Твърдя го, знаейки го от тях. Казах на Атанасов, че в случай че това е " препъни камък " аз последно ще се съглася. Много е мъчно към този момент да накарам партията да се върне обратно, този преговорен екип беше изработен, с цел да се случат нещата, не да бъде неодобрен ", сподели още Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР