Искам да изразя своята благодарност и подкрепа към всичките екипи

...
Искам да изразя своята благодарност и подкрепа към всичките екипи
Коментари Харесай

Радев: При нас идва Делта плюс, той е много по-заразен

Искам да изразя своята признателност и поддръжка към всичките екипи на Спешна помощ за всеотдайната им работа – извънредно значима работа в България, освен в пандемията. България е първа по смъртност, по този начин нареченият златен късмет го дават точно тези хора. Има доста още какво да се направи, страната им дължи доста, заслужават по-добри условия на труд, базата има своя предел, и несъмнено, по-добро възнаграждение. Това съобщи президентът Румен Радев след посещаване на Спешна помощ.

" В доста от лечебните заведения към този момент няма свободни места в интензивните отделения. Проблемът е в изчерпването на леглата в реанимациите, а не в координацията. Координацията работи. "

" Този вариант, който идва при нас - Делта плюс, е доста по-заразен от истинския вариант. Има внезапно повишаване на случаите. Призовавам всички да сме виновни като общество. Само със спазването на ограниченията можем да преодолеем това трудности. Алтернативата е цялостното затваряне, без аптеките и магазините от първа нужда. Цялата страна замира. Вижте Латвия да вземем за пример. Точно това се опитваме да избегнем, с цел да няма вреди за обществения, икономическия и културния живот ", уточни президентът.

По думите му изходът от обстановката да се движим от локдаун от локдаун е имунизацията.

" Има доста провокации за тези избори. Преди дни имахме най-свирепите хакерски офанзиви против България въобще. Пандемичната конюнктура се усложнява. Има проблеми към момента изборите зад граница, за обработката на техните протоколи. Затова всички институции би трябвало да са ангажирани с това, с цел да може изборите по този начин да протекат, че хората да не се отхвърлят да гласоподават, че са взети всички ограничения и техният глас ще бъде предпазен от външни намеси ", съобщи Румен Радев.

Държавният глава изрази подготвеност още веднъж да предложения ЦИК на среща, каквато е била отказана. " Президентската институция постоянно се е отнасяла извънредно съществено към изборния развой ", разяснява президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР