Искам да имаме най-доброто решение за преминаване през Водната палата.

...
Искам да имаме най-доброто решение за преминаване през Водната палата.
Коментари Харесай

Зико: Въпросът с левите завои на Водната палата е отворен, решението ще е най-доброто за града

„ Искам да имаме най-хубавото решение за прекосяване през Водната палата. Въпросът за левите завои и кръговото от горната страна към момента е отворен и не е решен дефинитивно. Няма значение кое какъв брой ще коства, в случай че е най-хубавото решение и то ще изплати своята инвестиция ”, съобщи кметът Здравко Димитров във връзка пробива на Водната палата, който е централна тематика в Пловдив. Относно митингите кметът съобщи, че за него това е „ авансово проведено мероприятие с платени участници ”.
Прочетете още

„ Кой митинг да разясня? Този на 15-20души, половината, от които ще ги забележим следващата година на изборите за кметове, общински съветници…. От партия КОД вървяха и лепяха бележки по входовете на хората ”, сподели кметът. Относно настояването на ГЕРБ за изключителна сесия на локалния парламент с решение за прекъсване на плана, кметът съобщи:

„ Сега се вижда кой желае градът да се развива и кой желае да нищо да не се случва. Не върша нищо напук, аз съм за най-хубавото решение. Не съм срещу кръговите, в противен случай! Аз персонално стопирах плана за пътя Пловдив – Асеновград и настоях за още три кръгови кръстовища, както и за удвояването на Околовръстното желаех да бъдат на две равнища кръговите. Трябва да се вземе най-хубавото решение за града. Искам бул.,който от едната точка до другата да се стига за 7 минути, в случай че се наложи коли за спешна помощ, пожарни да има от кое място да минат ”, сподели още градоначалникът. Той добави, че окончателното решение за организацията на придвижването на второто равнище ще се вземе след среща с проектанти, специалисти и компанията реализатор. Когато се направи изчерпателен разбор ще се реши кое е най-хубавият вид.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР