Искам да гарантирам отговорността на МВР да изпълни своя обществен

...
Искам да гарантирам отговорността на МВР да изпълни своя обществен
Коментари Харесай

Калин Стоянов гарантира за отговорността на МВР в изборния процес


Искам да подсигурявам отговорността на Министерство на вътрешните работи да извърши своя публичен дълг във връзка идните локални избори. Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, съобщи БГНЕС.

Вътрешният министър разгласи, че е основан действен щаб с началник основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Предприети са ограничения, свързани с опазването на публичния ред и обезпечаване на пожарната сигурност. Изготвен е и проект с съответни виновни структури на Министерство на вътрешните работи.

Стоянов акцентира, че чакам подпомагане при всеки опит за манипулиране на вота на гласоподавателите и добави, че Министерство на вътрешните работи интензивно ще пази правата на жителите.

Министърът на вътрешните работи изясни, че географска осведомителна система ще демонстрира какъв брой са постъпилите сигнали, по какъв начин те се отработват и каква е реакцията сега, когато са постъпили, с цел да се знае на всички места и когато и да е какво се прави.

„ Ангажимент имаме към защита на секциите, както и към превозване на машините и на бюлетините ", сподели Стоянов и добави, че Министерство на вътрешните работи няма информация във връзка с кодовете.

Вътрешният министър е безапелационен, че Министерство на вътрешните работи няма отношение към техническата част на машините, а още по-малко към софтуера.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР