Искам да благодаря на всички старозагорци, които ме подкрепиха. Това

...
Искам да благодаря на всички старозагорци, които ме подкрепиха. Това
Коментари Харесай

Живко Тодоров печели изборите в Стара Загора, Търново решава на балотаж

" Искам да благодаря на всички старозагорци, които ме поддържаха. Това доверие, което ми дават, ме задължава доста. Това е отговорност и аз го одобрявам като такава. Имам фантазия Стара Загора да бъде разрастващ се град, да можем да преодолеем провокациите, тъй като знаете, че през идващите години няма да бъде по никакъв начин леко. Целият район ще търпи някакви трансформации, свързани с енергетиката. Трябва да имаме доста дейна локална власт ". Това разяснява издигнатият от ГЕРБ Живко Тодоров за кмет на Стара Загора, който съгласно exit poll данните печели на първи тур.
Прочетете още
На второ място в Стара Загора остава Искра Михайлова от " Възраждане " с 12.6 на 100, а трета е Мария Динева от " Земеделски съюз " с 11.5 на 100.

Кандидатът на ПП-ДБ Димитър Чорбаджиев остава четвърти с 9.2% поддръжка. Иван Върляков от Българска социалистическа партия е пети с 6.8%.

Велико Търново

Даниел Панов от ГЕРБ отива на балотаж с Йордан Терзийски от ПП-ДБ във Велико Търново. Това регистрират към 19:00 часа от социологическа организация " Алфа рисърч ", сътрудник на Българска национална телевизия в отразяването на локалния избор.

Ето и резултатите от първите екзитполове:

Даниел Панов - ГЕРБ - 42%
Йордан Терзийски - ПП-ДБ - 22,2%
Стилян Найденов - " Възраждане " - 13,2%
Ирена Стасинопулу - Българска социалистическа партия - 10,3%
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР