Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, защото

...
Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, защото
Коментари Харесай

Тодоров: В културата винаги има много работа да се върши и там работата никога не е свършена

" Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, тъй като тя е доста повече от това, което се вижда. Светът по този начин организиран, че хората виждат постоянно проблемите, а свършеното остава някак си на назад във времето. Само че като човек, който е бил в системата до този миг, аз съм видял и свършеното. Но като човек, който е бил в системата, съм видял и няколко обстановки, в които културата е била спасявана от господин Минеков, за което извънредно доста му благодаря. "

Това сподели новият длъжностен министър Найден Тодоров, съобщи БГНЕС.

" Ще продължа да работя и с сътрудниците от неговия екип, ще разгадавам на тяхната помощ, а за плановете, които проф. Минеков е стартирал и към момента не са приключени, ще разгадавам и на неговата поддръжка за тяхното довеждане докрай ", съобщи Тодоров.

" Благодаря доста! Има доста работа да се прави. В културата постоянно има доста работа да се прави и в културата работата в никакъв случай не е свършена ", акцентира той. По думите му най-страшното е, че това министерство носи едно име, което ние не осъзнаваме.

" Наричаме го Министерство на културата, а се занимаваме главно с изкуства и с завещание, само че в действителност културата не е единствено това. Културата е методът, по който поздравяваме хората на улицата, методът, по който се държим един с различен. Културата е методът, по който реагираме, когато сме съгласни и когато не сме съгласни с другите. Културата в последна сметка е това, което прави от една група хора нация и дружно с целия екип, продължаваме да се надяваме на бъдещата поддръжка на проф. Минеков ", безапелационен е министър Тодоров.

Той заключи, че ще работи това министерство да бъде Министерство на културата.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР