Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, защото

...
Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, защото
Коментари Харесай

Тодоров: В културата винаги има много работа да се върши и там работата никога не е свършена

Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, тъй като тя е доста повече от това, което се вижда. Светът по този начин организиран, че хората виждат постоянно проблемите, а свършеното остава някак си на назад във времето. Само че като човек, който е бил в системата до този миг, аз съм видял и свършеното. Но като човек, който е бил в системата, съм видял и няколко обстановки, в които културата е била спасявана от господин Минеков, за което извънредно доста му благодаря.

Това сподели новият длъжностен министър Найден Тодоров, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Ще продължа да работя и с сътрудниците от неговия екип, ще разгадавам на тяхната помощ, а за плановете, които проф. Минеков е стартирал и към момента не са приключени, ще разгадавам и на неговата поддръжка за тяхното довеждане докрай ", съобщи Тодоров.

" Благодаря доста! Има доста работа да се прави. В културата постоянно има доста работа да се прави и в културата работата в никакъв случай не е свършена ", акцентира той. По думите му най-страшното е, че това министерство носи едно име, което ние не осъзнаваме. " Наричаме го Министерство на културата, а се занимаваме главно с изкуства и с завещание, само че в действителност културата не е единствено това. Културата е методът, по който поздравяваме хората на улицата, методът, по който се държим един с различен. Културата е методът, по който реагираме, когато сме съгласни и когато не сме съгласни с другите. Културата в последна сметка е това, което прави от една група хора нация и дружно с целия екип, продължаваме да се надяваме на бъдещата поддръжка на проф. Минеков ", безапелационен е министър Тодоров. Той заключи, че ще работи това министерство да бъде Министерство на културата.

От своя страна някогашният към този момент длъжностен министър на културата Велислав Минеков помоли министър Тодоров да се пази от хвалбите и го предизвести, че рецензията към него ще бъде всеки ден. Той съобщи, че „ тук министърът постоянно е подлаган на изнудване, само че не го е позволих “. По думите му са били спрени и всевъзможни " паразити и изнудвачи ". " Това няма да се случи при този министър ", безапелационен е някогашният длъжностен министър. Той прикани започнатите планове и контактите с чужбина да бъдат продължени. " Имах прелестен екип. Благодаря на всички, които работиха в министерството и на своя екип. Надявам се новият министър да има най-малко един почивен ден ", заключи Минеков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР