Искам да благодаря на медиите, които не се подведоха по

...
Искам да благодаря на медиите, които не се подведоха по
Коментари Харесай

Борисов благодари на медиите, които не пуснаха “жълтината“ за обвинения в тероризъм ученик

" Искам да благодаря на медиите, които не се подведоха по жълтината за ученика, арестуван за тероризъм в Пловдив ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов на посещаване в жандармерията, където връчи ключовете на над 300 нови патрулки за полицията в страната.

" Още през цялото време споделих на вътрешния министър да осведомят медиите, само че да не се оповестяват детайлности за момчето. Самият случай ние можеше и да го скрием, само че той е в съда и щеше да се разбере ", разяснява министър председателят, представен от в. “24 часа “.

Той уточни, че са били публикувани фотоси и видео на бомбите, тъй като са били доста по-мощни и страшни от тази, употребена при атентата в Сарафово.

В нито един миг обаче Министерство на вътрешните работи не е мислело да индентифицира по някакъв метод ученика, уточни Борисов. Много е елементарно, в случай че отиде един публицист и се разноски за час-два из Пловдив, бързо ще разбере кое е фамилията, само че желая да благодаря на публицистите, които не го направиха, добави Борисов.

Той уточни, че Министерство на вътрешните работи в никакъв случай не е било по-добре оборудвано, а новите над 300 патрулки са доста по-добри от техниката, с която полицията е разполагала, когато той е бил основен секретар на вътрешното ведомство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР