Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди

...
Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди
Коментари Харесай

Радослав Димов пред ВСС: Не познавам Нотариуса, страдам от болест, която не ми дава много живот, искам да се изчисти името ми

Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди от гръцки предприемачи, не е правилно. Страдам от болест, която не ми дава доста живот и желая името ми да бъде изчистено. С никого не съм приказвал. Това съобщи апелативният прокурор на София Радослав Димов пред Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, която го изслушва по отношение на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса. Димов беше упоменат от гръцки предприемачи.

Той сподели, че познавал упоменатия юрист Александър Червеняков, срещнали се въз основата на прокуратурата в град Бяла. По никакъв метод обаче Радослав Димов не се занимавал с проблеми с гръцките жители.

Не познавам Нотариуса, знам за него, че е заможен лъжец, не съм имал никакви контакти с него, сподели още Димов. Велимир Атанасов го знам от времето, когато беше арбитър в СРС, не съм бил в близки връзки с него, не съм поддържал никакви контакти с него.

Той допусна, че споменаването на името му от гръцки предприемачи е, с цел да извлекат изгоди. Димов сподели, че е подал сигнал в Софийската градска прокуратура, с цел да създадат инспекция по случая. Той бил разпитван като очевидец.

„ Опетнявайки моето име, опетняват и институцията. Хем шетам моето име, хем шетам името на институцията “, сподели още той.

Неговото чуване беше доста малко, към десетина минути.

След него стартира чуването на Ясен Тодоров. Той изискал да бъде изслушан и от парламентарната комисия.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР