Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да

...
Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да
Коментари Харесай

Диана Димитрова призна, че е имала интимна връзка с насилника си, май стана ясно за кого говори

Исках да предизвиквам други дами да приказват, не желаех да стигам до там, само че лицето продължава да ме заплашва.

Това сподели в предаването " 120 минути “ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни заяви във Facebook, че е била пребита на снимачната площадка от нейн сътрудник преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата заяви, че във вторник, по време на централната емисия вести, е получила известие по вайбър от лицето, което след това е било изтрито. 

Тя описа по какъв начин се е случило всичко:

" Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село от Кайнарджа – " Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи “. Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели: " Ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната “.

По думите й не са имали напрежение в връзките преди този момент.

" В рамките на към 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да схвана за какво, той мина около мен – удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, който почитам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка мощ, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение и беше оповестена обедна отмора ", добави Диана Димитрова. 

Тя заяви, че дни след насилието и имало и друга опасност:

" Нашите връзки бяха повече от другарски, само че беше загадка. Никой не желае да бие тъпана, когато стартира някаква връзка. Не мисля, че сред нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара към този момент имаше. Заплахата пристигна няколко дни по-късно, в действителност втората. Тя бе пред сътрудници от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят зъбите, а той тогава сподели " Продължи да приказваш и ще го направя отново “. 

" Това лице има... хм, Тодор Колев има една ария " Фалшив воин “, и съм сигурна, че като стигнем до дъно, профайлърите ще кажат своята дума. Тази експанзия проличава. Има доста записи на изяви на лицето ", сподели тя.

" Не контактувам с лицето, не го и проследявам, той не е в моето полезрение ", изясни Димитрова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР