Исках да направя платформа, в която да събера хората, които

...
Исках да направя платформа, в която да събера хората, които
Коментари Харесай

Насимо за Fine Graff Art: Направих тази платформа, за да може културата да се развива, да изградим общност

Исках да направя платформа, в която да събера хората, които мен персонално доста ме въодушевяват и считам, че са неповторими актьори, и да бъде разпространявано тяхното творчество. Това сподели в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус " Станислав Трифонов-Насимо – стрийт арт художник.

" Направих тази платформа, с цел да оказа помощ на доста мои другари, които са доста надарени актьори, и желая да оказа помощ на тях, както и да си помогнем дружно, да се обединим, да си създадем една общественост, с цел да може културата да се развива, да се демонстрира това изкуство. Да има опция хората да си закупят нещо от създателите в платформата ни, като по този метод всеки може в случай че харесва някой актьор, да му помогне той да продължава да развива и да прави нещо за културата на страната ни ", разяснява той.

Откриването на платформата за надарени модерни български актьори Fine Graff Art ще се състои на 21 и 22 юни в 18.00 часа в новото пространство " Чистилището " на ул. " Индустриална " 7 в София, описа още графити актьорът, " където ще покажа 10 актьори, които към този момент съм подбрал. Те са 10 на брой и ще покажем по един оригинал на всеки и по два принта. "

На самото разкриване публиката ще може да види творбите на Николай Ангелов-Гари, Елисавета Ангелова, Камен Бонев,Светозар Янков, Ганчо Ганчев-Гана от Търново, Павел Калоянов-Епик, също от Търново, Димитър Йотов, Павел Шопов, един калиграф Миленист, основателят на най-голямата платформа в света, както и Станислав Трифонов-Насимо.

Насимо споделя, че за него като актьор са значими идеите, които са свързани с личностното развиване и с духовната същина на индивида. " Моят фокус постоянно е да се замислим и да създадем нещо за душата си, освен да храним тялото и външните материалните сетива, а да се запитаме в действителност кои сме ние. Това е най-важният въпрос и идея, към която е ориентирано изкуството ми. "

" В началото аз самичък си подбирах нещата и самичък си споделях какво да обрисувам, - описа още актьорът.- Когато започнах да върша малко повече поръчки имаше един интервал, в който трябваше да се нагодявам и да се преценявам прекомерно доста с желанието на клиента. Много от артистите имат подобен проблем. Доста постоянно създателите се губят в тези поръчки. Така започваш да губиш себе си в един миг, ставаш поръчков актьор, което не е добре.На изкуството не би трябвало да му се поставят граници. "

" Харесвам да ставам рано. Сутрешната сила за мен е най-ценната. Най-много и най-качествените неща, най-ценните ми хрумвания са идвали тогава. Цветовата гама, която ни предлага природата в тези часове е неповторима, " показа за себе си Станислав Трифонов-Насимо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР