Исках да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и

...
Исках да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и
Коментари Харесай

Скандал между Кирил Петков и Костадин Костадинов в стаята на Възраждане в НС

Исках да им кажа ясно, че без значение какъв брой невъзпитани и дебелашки са техните обноски, аз желая да ги уведомя, че това, което вършат, е противоконституционно. Влизам в тяхната стая с опция да си поправят грешката. С тези хора не може да има диалог, съобщи съпредседателят на " Продължаваме Промяната "  Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Той влезе в стаята на " Възраждане " откакто депутати от групата саботираха изказване на Явор Божанков от трибуната в Народно събрание.

“Тези хора са срам за човешкия жанр. Петков влезе в стаята ни, споделих му да излезе, тъй като водим персонални диалози, той сподели, че няма да излезе. Какво можех да направя ”, това съобщи от своя страна Костадин Костадинов.

Ние няма да поддържаме нито една кандидатура

за ръководители на комисии, по тази причина и не гласувахме за Пеевски. Това държавно управление е делегитимирано ”, разяснява още Костадинов.

По-рано през днешния ден Явор Божанков излезе на трибуната на Народното събрание ,

а в този миг депутати от „ Възраждане “ се насочиха към трибуната и се пробваха да попречват Божанков да изясни друг избор. Заради напрежение в залата ръководителят на Народното събрание Росен Желязков прекъсна съвещанието за 20 минути. 

По-късно съвещанието бе прекъснато след несполучливия опит на ръководителя Росен Желязков да укроти спорещите страни.

Припомняме, че предходната седмица породи напрежение в пленарната зала след декларация, прочетена от Явор Божанков, в отговор на друга декларация от " Възраждане ". Тогава водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че сега, в който Явор Божанков или Манол Пейков станат и излязат да приказват от трибуната, " оттук нататък ще ги смъкват незабавно “. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР