Иска ми се да видим края на популизма и на

...
Иска ми се да видим края на популизма и на
Коментари Харесай

Любчо Нешков нападна президента Радев: Единствено той не заклейми похода на “Възраждане”

Иска ми се да забележим края на популизма и на едноличния режим на президента Радев, това съобщи журналистът Любчо Нешков. В “Пресечна точка ” по Нова телевизия той разяснява, че чака тази седмица да е “суперседмица ” или “седмица на годината ”, поради опцията да се стигне до края на полиотическата рецесия.

Собственикът на БГНЕС разяснява, че не е впечатлен по консенсуса сред първата и втората политически сили за Еврозоната и Шенген. “Те ни принадлежат и от дълго време трябваше да сме в тях ”, акцентира Нешков. Според него вярата е в единодушието за политически консенсус, стопански прогрес и същинска конституционна промяна.

Журналистът беше доста изострен в оценката си на външната политика на служебното държавно управление. Според него то е имало рисковани и недомислени ходове, които са изолирали страната, по негово мнение.

“Какво е коствало на политиците да създадат взаимни отстъпки - това си е за тяхна сметка. Никой не ги е карал принудително да се кандидатират. Тази страна би трябвало да се ръководи от хора, които носят отговорност ”, съобщи Любчо Нешков. По думите му, в случай че желаят политиците могат да си бият и същински плесници един на различен, значимото е да са виновни за дейностите си. Той беше безапелационен, че това не прави президентът Румен Радев, който на процедура ръководи от месеци.

Журналистът хвърли тежко обвиняване против президента и за държанието му във връзка с вчерашната проява на “Възраждане ”, оповестена като поход за мир. “Той приказва за отговорно ръководство и е единственият, който не е жигосал този акт ”, разяснява Любчо Нешков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР