“ иска извънредна среща с председателя на Националния статистически институт

...
“ иска извънредна среща с председателя на Националния статистически институт
Коментари Харесай

„Възраждане“ иска извънредна среща с председателя на Националния статистически институт

„ “ желае изключителна среща с ръководителя на Националния статистически институт (НСИ) Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има по отношение на получен сигнал за операция на данните за Брутния вътрешен артикул, недостига и инфлацията в България. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Димо Дренчев, депутат от „ “.

Той посочи, че такъв сигнал е получен официално в деловодството на Народното събрание и Комисията по бюджет и финанси, в който се уведомяват народните представители, че се прави операция на данните от Национален статистически институт. 

Дренчев напомни, че миналата седмица в пленарна зала бе изслушан ръководителят на НСИ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има по искане на „ “ точно във връзка със статистическите индикатори, имащи отношение към подхванатите дейности на държавното управление на Република България за приемане на еврото и влизане в еврозоната.  

Депутатът изясни, че сред Евростат и Национален статистически институт очевидно е имало много дейна преписка, в която от Евростат приканват Национален статистически институт данните да се поправят и да се подават правилно. „ Тази тематика се повдигна и на срещата при президента, където президентът също изрази подозрение в това, че дефицитът на България е три % и в действителност е подтиснат с " алабализми " и не е действителен “, разяснява Димо Дренчев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР