Иртиш на Димитър Димитров - Херо успя да елиминира Дунав

...
Иртиш на Димитър Димитров - Херо успя да елиминира Дунав
Коментари Харесай

Херо преплува Дунав на път към Белград

Иртиш на Димитър Димитров - Херо съумя да отстрани Дунав в първия кв. кръг на Лига Европа. Тимът от Казахстан  отупа 2:0 домакините в Русе и с общ резултат 3:0 продължава напред.

Следващият противник на Херо е още веднъж ситуиран на река Дунав. Иртиш ще срещне най-успешния сръбски отбор Цървена звезда, отстранен предходната година в Шампионската лига от Лудогорец. Ще му бъде много мъчно, само че триумф от нас.

Гостите в Русе през днешния ден удариха рано. Първото попадение падна в шестата минута, когато нападателят на гостите Маслач с глава откри мрежата. Футболистът на Иртиш откри след осъществяване на ъглов удар. При гола Димитър Димитров полудя от наслада.

Домакините се окопитиха, само че огромен пропуск направи Карагерен. После отново той и Бранко Костадинов не съумяха да изравнят.

Трябва да се признае и на гостите, че имаха отлични шансове да предрешат напълно рано мача, само че ги пропиляха. В 88-ата минута всичко на Градския стадион публично завърши. Дарабаев с прекрасен шут препарира Антонов за 2:0.

Съставите

ДУНАВ: Антонов, Петков, Патев, Аясс, Карагерен, Будинов, Шопов, Димов, Милчев, Хубчев, Костадинов.

ИРТИШ: Лория, Кислицин, Дарабаев, Родриго Антонио, Фофана, Даутов, Живкович, Гетериев, Карлос Фонсека, Маслач, Бугаев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР