Иронията сякаш се е превърнала в любима спътница в живота

...
Иронията сякаш се е превърнала в любима спътница в живота
Коментари Харесай

Миро от „Биг Брадър” отглежда чужд син. Ревльото загуби всичките си пари, но откри любовта

Иронията като че ли се е трансформирала в обичана спътница в живота на брадъра Мирослав Георгиев. Миро, който преди години стана победител в „ Биг брат ”, изгуби огромната си премия малко след развода си с хубавата Елена, само че през днешния ден си спомня за всичко това с усмивка. Всичко, което си отишло от него, му се върнало и през днешния ден с изключение на, че е намерил фамилията, за което е мечтаел постоянно има собствен личен бизнес, научи HotArena.

Бившият състезател, който стана за смях на всички фенове с трагичните си фамилни връзки в Къщата на шоуто, през днешния ден самичък може да се надсмива на неуспехите си. Без тях нямало по какъв начин да осъзнае кое е същински скъпото в живота и да прекъсне връзки, които единствено паразитирали върху него. Научил го по тежкия метод – когато в моменти на рецесия останал без поддръжката на хора, които преди този момент му предложили компанията си и се опитвали да го присламчат за другар. В моменти, в които най-вече се нуждаел от тях обаче, множеството го изоставили. Веднага след излизането си от Къщата Миро въртял бизнес с машини, камиони и печелел повече от добре от начинанията си в тази област.

„ След това влязох в строителството, тъкмо по време на рецесията – през 2008 година. Там мащабите и вложенията са големи, надлежно и загубите стигат до милиони. С доста пари затънах – сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След банкрута имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше много мъчно, само че аз се изправих на крайници и продължих “, разказвал е за компликациите си с парите брадърът. Именно тогава осъзнава по какъв начин облагата от шоуто също както и бракът му си отпътува – без никаква изгода за бъдещето му. Точно този знак на ориста обаче се трансформира в негова философия за напред – да влага в стойностни неща и връзки, вместо в лесни триумфи.

Една от точно тези стойностни вложения в живота му е връзката му с някогашната манекенка Екатерина Дюлгерова. Двамата се познават още в годините на взрива на „ Биг брат ”, само че тогава не са по никакъв начин близки. Започват да се харесват чак, откакто се случва да работят дружно. Катя е тази, която е по-предубедена в връзките им, а на Миро му се постанова да се бори за вниманието й с нейния наследник Денис. Точно посредством него обаче я печели вечно. Още от началото той демонстрира, че ще се грижи за дребния като за свое отроче и няма с нищо да го кара да усеща неналичието на мъжко рамо. 
Двамата с момчето, което към този момент е младеж, се схващат сносно.

Денис е този, който първи научава и за бременността на майка си и много се майтапи с този факт . Когато се появява дребното му братче, той е към този момент на 12 години и доста оказва помощ в грижите за него. От своя страна Миро пък е този, който дава отговор да е в точния момент на учебно заведение и да му оказва помощ по мъжките въпроси. Един от тях, несъмнено, е обвързван с това дали няма да му стане публично пастрок като вдигне женитба с майка му. Двамата с нея са към този момент 5 години дружно, само че по този начин и не са се решили на това, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР