Ирония на съдбата! Така може да бъде описана последната дестинация,

...
Ирония на съдбата! Така може да бъде описана последната дестинация,
Коментари Харесай

Росен Чолов в окаян вид след развода с Милянкова! Вече не върти манекенки, а домати на Женския пазар

Ирония на ориста! Така може да бъде разказана последната дестинация, на която Росен Чолов, обвиняем по две каузи за сводничество, беше засечен от папараци, разбра HotArena.

 

Едва различим и в плачевен тип, някогашният брачен партньор на Ирена Милянкова поседна да отмори, откакто си напазарува чушки и домати от Женския пазар .

От типа на космат бандюга и предприемач, за който се твърди, че е придумал години наред манекенките от „ Визаж “ да правят и други с изключение на моделски услуги, няма и диря. Чолата  е заменил компанията на дългокраките хубавици с тази на бабите от пазара, а с цел да се слее оптимално с тълпата от пенсионери, посоченият за сводник даже се е сдобил с еблематичната пазарска торба от сезал , разкрива „ България Днес “.

След 14 години общуване и четири деца Ирена Милянкова си потегли вечно от Росен Чолов преди няколко години. По същото време стартират и делата против него.

В момента звездата от „ Под прикритие “ е щастлива с новия си мъж Никола Чолаков , от който роди петото си дете и не желае да чуе за мъжа, който я направи майка още на нежната 14-годишна възраст.

На Росен не му остава друго, с изключение на да чака присъдите на Темида, само че делата не престават да буксуват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР