Ирония на съдбата. Спомняте ли си оня гениален руски филм

...
Ирония на съдбата. Спомняте ли си оня гениален руски филм
Коментари Харесай

Пловдивчанка и 2-годишната й дъщеря преживяха истински ужас, след като пиян обърка апартамента и ...

" Ирония на ориста ". Спомняте ли си оня талантлив съветски филм отпреди най-малко 40 години, който излъчват всяка Нова година по малкия екран. Един добре накиснат млад мъж обърка блока и жилището, тъй като изглеждаха същите като неговите. И оттова нататък се завихри една обич... Е, нещо сходно се случи нощес на пловдивчанин - с тази разлика, че вместо обич имаше боязън и смут. " Към 20 часа с един другар седнахме да пием по бира и по едно време звъни жена ми - уплашена, разтреперана: " Бързо се прибирай, някой се пробва да влезе у дома, блъска по вратата, добре че кучето се разлая...

Прибрах се за по-малко от 2 минути и хванах господина сред втория и третия етаж - очевидно пийнал. Едва се въздържах да не го набия, задържах го и се обадих на 112. Полицията пристигна доста бързо, ревизираха го, само че по този начин и нищо не му направиха - пуснаха го да си върви ", споделя пловдивчанин, чиято брачна половинка и 2-годишната им дъщеричка са претърпели ужаса някой да се пробва да влезе в къщата им.

Оказа се, че мъжът живее в блок 106 в ЖР " Тракия " и търсел някакъв си Слави... Очевидно е бил кьоркютук пийнал, което ненапълно изяснява за какво е решил, че Слави живее тъкмо в този апартамент, както и напъните му да влезе в него. Чудим се пиянството и несъответстващото държание на някои смекчаващо виновността събитие ли са, когато тези някои се пробват да нахлуят в непозната благосъстоятелност?

Освен, несъмнено, когато става дума за комедия от неточности, завършваща с огромна обич...

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР