Iron Maiden ще продължат турнето си Future Past Tour през

...
Iron Maiden ще продължат турнето си Future Past Tour през
Коментари Харесай

Iron Maiden обявявиха първите дати за турнето им през 2024 г.

Iron Maiden ще продължат турнето си Future Past Tour през 2024 година Групата разгласи, че ще удължи с концертита си, които завършиха на Power Trip в Индио, Калифорния, предишния уикенд. 

Първият доказан кръг от концерти е плануван за идващия септември в Австралия и Нова Зеландия. Специални посетители на похода ще бъдат Killswitch Engage. Освен това групата удостовери няколко концерта в Япония, като се чакат още дати да бъдат оповестени в най-скоро време.

" Наистина ни хареса да свирим на всички концерти от турнето Future Past Tour тази година, а реакцията на нашите почитатели беше невероятна, съобщи басистът на Iron Maiden Стив Харис. - Възможността да изсвирим някои от тези песни за първи път направи турнето още по-запомнящо се и нямаме самообладание да го продължим и следващата година ".

По отношение на австралийските дати, които преди този момент бяха отсрочени поради пандемията COVID-19, Харис добави: " Всички ние сме доста разчувствани, че най-сетне ще можем да се върнем в Австралия, защото знаем, че нашите почитатели ни чакаха толкоз търпеливо през последните няколко години. Ще бъде ужасно да се върнем там, изключително с това ново шоу. Обещаваме ви, че чакането ще си заслужава! ".

Iron Maiden, които към момента са една от най-тежките групи на света, трансфораха своето турне Legacy of the Beast Tour в Северна Америка предходната година в още по-мащабно. 

Последният албум на групата Senjutsu излезе през 2021 година Той доближи връхна точка №3 в класацията Billboard 200 и №1 в класациите Top Rock и Top Hard Rock Albums на Billboard. 

Наскоро те изнесоха поредност от концерти в Канада, последвани от присъединяване на Power Trip в Индио, Калифорния, дружно с Metallica, AC/DC, Guns N` Roses, Judas Priest и Tool.





Ето и първите дати на групата:

1 септември 2024 година - RAC Arena - Пърт, Австралия

4 септември 2024 година - Adelaide Entertainment Centre - Аделаида, Австралия

6 септември 2024 година - Rod Laver Arena - Мелбърн, Австралия

10 септември 2024 година - Brisbane Entertainment Centre - Бризбън, Австралия

12 септември 2024 година - Quads Bank Arena - Сидни, Австралия

16 септември 2024 година - Spark Arena - Окланд, Нова Зеландия

22 септември - Sky Hall Toyota - Аичи, Япония

24 септември - зала Osaka-Jo - Осака, Япония

26 септември - Tokyo Garden Theater - Токио, Япония

28 септември - Pia Arena MM - Канагава, Япония
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР