Iron Maiden обявиха множество дати за концерти през 2023 г.

...
Iron Maiden обявиха множество дати за концерти през 2023 г.
Коментари Харесай

Iron Maiden със световно турне

Iron Maiden оповестиха голям брой дати за концерти през 2023 година като част от международното им турне " The Future Past Tour ", съобщи „ Контактмюзик ”.

Брус Дикинсън и компания ще изпълнят песни от последния албум на метъл титаните " Senjutsu ", бижуто от 1986 година " Somewhere In Time ", както и всички класики, предава БНР.

Басистът на групата Стив Харис съобщи:

" След излизането на последния ни албум " Senjutsu " обновихме малко актуалното турне Legacy of the Beast Tour, като открихме шоуто с първите 3 песни от него, на сцената на Японския замък. Тъй като няма доста смисъл да повтаряме това за турнето на албума " Senjutsu ", помислихме за други разновидности и взехме решение да се върнем към " Somewhere In Time ", защото това турне не присъстваше в другите ретроспективни турнета през годините. Те се основаваха на концертните ни клипове от 80-те години и за жалост не сме снимали това турне (вината е на мениджъра!!). През годините имахме доста молби от почитателите за доста от песните в него, тъй че в този момент ще ги изсвирим, плюс, несъмнено, няколко други, които знаем, че ще ви харесат! Също по този начин ще бъде изключително удовлетворяващо най-сетне да свирим някои от по-епичните части от Senjutsu, чакахме ги дълго! 2023 година ще бъде вълнуваща и ние в действителност чакаме с неспокойствие да забележим още веднъж всички в Обединеното кралство, Ирландия и из Европа ".

Мениджърът им Род Смолууд добави: " Тази композиция от двата албума съгласно нас е доста вълнуваща. Знаем, че почитателите желаят да чуят тези епични части от Senjutsu за първи път онлайн и считаме, че като го комбинираме с емблематичен албум като Somewhere In Time, това ще направи турнето в действителност особено: както за остарели, по този начин и за нови почитатели ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР