Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се опита

...
Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се опита
Коментари Харесай

Макгрегър се опита срита Нурмагомедов още на претеглянето

 Битката на годината в UFC Хабиб против Макгрегър онлайн по MAX Sport 2 и на live.a1.bg
Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се опита да провокира първенеца в лека категория Хабиб Нурмагомедов още преди преди огромния конфликт в Лас Вегас.

Двамата се качиха на кантара преди най-очакваната борба, която се състои тази неделя от 5 часа. Руснакът бе там единствено минута след 9:00 часа локално време, когато бе планувано събитието. Кантарът сподели, че той е тъкмо 155 паунда (70,30 кг).

Макгрегър се качи на кантара близо час по-късно в 10:09 часа. Той също нямаше проблеми, като стрелката сподели 154,5 паунда (69,9 килограма).



След формалното претегляне на двамата бойци в Лас Вегас и заставането им лице в лице, ирландецът се опита да провокира руснака, като му уари ръката, а по-късно се опита да го ритне. Хабиб обаче не се поддаде на провокацията на Конър и остана съсредоточен.

Жадната за пердах аудитория не съумя да се наслаждения на замяна на удари на сцената, само че това се случи измежду трибуните, където двама последователя се сдърпаха и размениха по няколко тупалки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР