Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър размаха среден

...
Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър размаха среден
Коментари Харесай

Конър Макгрегър размаха среден пръст при завръщането си в Дъблин

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър размаха междинен пръст на фотографите, които го чакаха на летището в Дъблин в дребните часове на деня в петък. Ирландецът се прибра от почивка на Карибите дружно с приятелката си Дии Девлин и сина си Конър Джуниър.

Конър, който се прибира в родината си за първи път след ареста в Ню Йорк за нападението против рейса с тима на Хабиб Нурмагомедов пред съревнование от календара UFC, не беседва с представителите на медиите, а беше непосредствено откаран от персонален водач до дома си.

29-годишният Макгрегър беше пуснат под гаранция от 50 000 $ и ще би трябвало да се върне в Ню Йорк на 14 юни, за когато е планувано правосъдно съвещание по три обвинявания.

Ден след завръщането си в Ирландия, Макгрегър беше сниман да си приказва необезпокоявано с другари от детинство в родния Кръмлин, като беше седнал повърхностно на капака на лъскавото си Порше.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Mar 7, 2018 at 7:53pm PST

Междувременно бащата на Конъл Тони се похвали, че към този момент е лицензиран обреден сътрудник и може да подписва сватби. Бившият таксиметров водач към този момент имал няколко резервации и чака с неспокойствие старта на новата си кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР