Ирландската певица Шинейд О’Конър, която през 2017 година си смени

...
Ирландската певица Шинейд О’Конър, която през 2017 година си смени
Коментари Харесай

Шинейд О’Конър прие исляма, смени си името на Шухада и запя като мюезин

Ирландската певица Шинейд О’Конър, която през 2017 година си смени името на Магда Давит, заяви за решението си да се откаже от католицизма в интерес на исляма, и че към този момент се споделя Шухада, написа в. " Дейли Мейл ". По данни на изданието, новото име на певица в превод от арабски значи " мъченица ", написа Блиц.

Daily Mail написа, че решението да стане мюсюлманка певицата е оповестила в туитър, където също е разгласила своя фотография в хиджаб. При това въпросният профил - с името Шухада Давит - в Туитър не е верефициран, а в формалния профил на О’Конър няма постове от 2015 година. 
 

" Това е разумният завършек на пътя на всеки рационален теолог. Всичките свещени трудове водят към исляма. Това значи, че всичките други трудове са непотребни. Ще имам ново име - Шухада ", е написала певицата. 
 



Изданието отбелязва още, че предишния петък О’Конър е разгласила видео, в което тя пее езан (призив към молитва).  
 



О’Конър, която бе диагностицирана с биполярно разстройство, през юни предходната година опроверга информацията за това, че се е пробвала да се самоубие. Месец преди този момент тя изчезна безследно, като не се върна от разходка. Тогава полицията я търси над едно денонощие. 
 





През август 2017 година бе обявено, че певицата е приета в болница в Съединени американски щати, откакто във Facebook тя разгласява видео с апел за помощ и с самопризнание за тежко душевно положение. Месец по-късно тя сподели в изявление за американския психолог и ефирен водещ Фил Макгроу (известен като доктор Фил), че публично си е сменила името на Магда Давит. " Шинейд О’Конър си потегли, този човек повече го няма ", сподели тогава тя. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР