Ирландия се класира за финала в група 7 на квалификациите

...
Ирландия се класира за финала в група 7 на квалификациите
Коментари Харесай

Ирландия стигна финала в групата ни, България срещу Финландия утре

Ирландия се класира за финала в група 7 на квалификациите за европейското отборно състезание за смесени сформира по бадминтон. Срещите се организират в зала "Европа " в София. Ирландия започва с триумф с 3:2 против България нощес в подгрупа 1 на група 7, а през днешния ден победи с 4:1 Финландия. Тимът е водач в групата с две победи от два мача. Утре от 14.00 часа България ще играе против Финландия.

В подгрупа 2 Израел завоюва с 4:1 против Латвия. В спор за първото място в групата и за място на финала на следващия ден от 11.00 часа ще играят Израел и Норвегия. На квалификациите в София България е в група с Ирландия и Финландия, а в другата са отборите на Норвегия, Латвия и Израел. Играе се всеки против всеки, а спечелилите от двете групи ще се срещнат на финала в неделя от 11.00 часа. Победителят се класира за финалната фаза през февруари следващата година.

Квалификациите ще се играят от 6 до 9 декември в седем разнообразни страни в Европа. Победителите в тези седем шампионата ще се причислят към първенеца от предходната година и хазаин на финалната фаза - Дания. Най-добрите осем тима в Европа ще се борят за купата от 13 до 17 февруари 2019 година в датската столица Копенхаген.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР